Vakantie - Bedrijven - Algemene dienstverlening in Den Haag | koerierdienstdenhaag.nl

Den Haag is de derde stad van Nederland en het politieke centrum van het land. Net als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ligt de stad in een dicht verstedelijkt gebied genaamd de Randstad en is daarom gemakkelijk bereikbaar vanuit de meeste delen van Noord- of Zuid-Holland. Om reizigers voor te bereiden op de volgende reis naar Nederland, werden de volgende bezienswaardigheden samengesteld om Den Haag binnen de Nederlandse grenzen te bezoeken.

Muziekfestivals

Jaarlijks vinden er meerdere muziekfestivals plaats in Den Haag. Dit programma omvat twee avant-garde, elektronisch georiënteerde festivals genaamd Rewire en TodaysArt, die altijd een indrukwekkend aantal toonaangevende artiesten, producers en bands boeken.

Shopping

Het centrale winkelgebied van Den Haag wordt aangetrokken door het warenhuis Bijenkorf, dat is gehuisvest in een bijzonder mooi Amsterdamse School-gebouw. Veel andere internationale merkwinkels bevinden zich op loopafstand van dit prachtige gebouw, waaronder Marks & Spencers, River Island en Monki.

Stranden

Tijdens zonnige perioden trekken legioenen Nederlanders naar de Haagse kustgebieden zoals Scheveningen of Kijkduin. Deze badplaatsen zijn nietjes van de Nederlandse zomer en beschikken over vele geweldige attracties, waaronder een gigantische recreatiepier, gouden zandstranden en traditionele visverkopers.

Mauritshuis

Het Mauritshuis in Den Haag huisvest sinds 1822 het Koninklijk Kabinet van Schilderijen en toont momenteel veel belangrijke schilderijen uit de 17e eeuw, waaronder het Meisje met de parel van Johannes Vermeer. Het gebouw zelf is een absoluut meesterwerk en werd gebouwd door de beroemde architect Jacob van Campen, die ook het Koninklijk Paleis van Amsterdam ontwierp.